Raňajky

Žemľa s tajomstvom

Chcete rýchlu večeru?..tak, tento recept je rýchly,a netreba mať naň veľa surovín,nájdu sa vždy po ruke doma..

Suroviny

žemľa 1ks
roztopeného masla 1 PL
syr
oravskej slaniny 4-5 plátkov
zelenina podľa chuti
bylinky podľa chuti
vajíčko 1ks
alobal

Postup

Zoberieme žemľu, odkrojíme vrch a vydlabeme stred žemle.

Polejeme roztopeným maslom,posypeme nastrúhaným syrom,na to dáme plátky anglickej slaninky a ďalšiu vrstvu dáme pokrájané rajčinky,môže byť a paprika a podľa svojej chuti aj zelené bylinky.Posypeme strúhaným syrom a na vrch rozklepneme celé vajíčko,

Položíme na alobal,obalíme ním žemľu a dáme do rúry na 180 stupňov na 20 minút. Kontrolujeme, svoju rúru si gazdinka už pozná.

Podávame v alobale na tanieriku ešte horúce.