Za týmto šteklivým názvom sa skrýva jednoduchý, chutný a rýchly koláčik, ktorého prípravu zvládnu aj tí, ktorí často nepečú.
Suroviny
1 a 1/2 hrnčeka polohrubej múky
1 plechovka ananásu
1 hrnček cukru
2 vajcia
1 prášok do pečiva
2 ČL sódy BB
Suroviny na krém:
2 balíky pomazánkového masla bez príchute
1 kelímok vanilkového pudingu
1 bal. vanilkového cukru
Postup
Celé vajcia vyšľaháme s cukrom do peny. Postupne primiešame polohrubú múku s kypriacim práškom a sódou BB. Konzervu ananásu aj so šťavou rozmixujeme v mixéri. Mixujeme len chvíľku, tak aby nám ostali malé kúsky ananásu – koláč bude šťavnatejší. Rozmixovaný ananás pridáme k cestu, zamiešame a vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme 10-15 minút pri teplote 180 stupňov. Pozor, cesto sa upečie veľmi rýchlo!
Suroviny na krém zmiešame a potrieme vrch koláčika. Posypeme strúhanou čokoládou a dáme stuhnúť do chladničky.