Hlavné jedlá

Vyprážané kuracie kúsky vo vínnom cestíčku

Dnes ďaľšie jedlo, ktoré nezruinuje vašu peňaženku a pritom vám bude chutiť.

Suroviny

Kuracie kúsky-stehná a krídla 8 ks
soľ
olej na vysmážanie
Na cestíčko
biele víno 50-100 ml
vajcia 2 ks
hladká múka podľa potreby
kokosová múka podľa chuti

Postup

Z vajec, múky, troška kokosovej múčky a vína vymiešame hladké cestíčko.
Krídla a spodné paličky stehien umyjeme, osušíme a osolíme. Namáčame ich v pripravenom cestíčku a ihneď smažíme zo všetkých strán vo vyššej vrstve rozpáleného oleja. Prebytočný tuk odsajeme obrúskom.
Podávame so zemiakovou prílohou alebo s pečivom a zeleninou.
Zdroj:(Profimedia.cz)