Krémové torty sú najlepšie. Výfuky si aj cesto ale hlavne plnku.
Suroviny
Korpus:
3 vajcia,
150 g kr.cukru,
180 g poloh.múky,
2 lyžice vody,
1/2 prášku do pečiva.
Krém:
500 ml mlieka,
2 pudingy Zlatý klas,
250 g Palmarín alebo Hera,
200 g kr.cukru,
1 vanilínový cukor,
250 g smotany,
čokoláda,
rôzne ovocie.
Postup
Žĺtky vymiešame s cukrom a vodou do penista. Pridáme múku s práškom do pečiva a nakoniec zľahka primiešame tuhý sneh z bielkov. Vylejeme do tortovej formy a pečieme v predhriatej rúre. Z mlieka,cukru (vanilkový cukor),a prášku Zlatý klas uvaríme puding.
Do vychladnutého pudingu pridáme Palmarín a vymiešame krém. Na upečený piškótový korpus dáme polovicu krému, na ktorý poukladáme ovocie a prikryjeme druhou polovicou krému. Tortu necháme stuhnúť a nakoniec ju potrieme vyšľahanou smotanou.
Tortu posypeme postúhanou čokoládou.