Pizza

Punčový tunel

Na cesto:

4
Žľtky

100 g
cukru

1 balíček
Vanilínového cukru Dr.Oetker

4
bielky

100 g
múky polohrubej

½ zarovnané KL
Kypriaci prášok do pečiva s vínnym kameňom Dr.Oetker

20 g
Gustinu jemného kukuričného škrobu Dr.Oetker

Na sirup:

150 ml
vody

3 zarovnané KL
Citrónovej šťavy (z 1 citróna)

3 zarovnané PL
rumu

1 zarovnaná KL
Arómy punčovej Dr.Oetker

2 zarovnané PL
cukru práškového

1 zarovnaná PL
kakaa preosiateho

Na potretie:

150 g
ríbezľového džemu

1 balenie
Poleva v prášku punčová prichuť Dr.Oetker

3 zarovnané PL
mlieka polotučného

Ešte potrebujeme:

1
plech na pečenie (30 x 40 cm)

1
elektrický ručný šľahač

1
Forma srnčí chrbát (30 x 11 cm)