Zdravá, rýchla a nenáročná nátierka, ktorá vám zaberie maximálne 5 minút času, Jednoducho super-rýchly tip na výborné sobotné raňajky či večeru. Perfektné jednohubky pre nečakanú návštevu.
Suroviny
reďkovky 2 zväzky
pažítka
zelený cesnak
čerstvý chren – koreň 1/2
tvaroh 250 g
jogurt 2 PL
francúzska bageta 2 ks
soľ a biele korenie podľa chuti
Postup
Reďkovky umyjeme, olúpeme a nakrájame veľmi jemne.
Pažítku umyjeme a jemne nasekáme.
Najemno nakrájame aj cesnak.
Chren ošúpeme a jemne nastrúhame.
V mise zmiešame všetku zeleninu, pridáme syr a jogurt a dobre premiešame.
Dochutíme soľou a bielym korením a znovu premiešame.
Čerstvé bagety nakrájame a zľahka opečieme.
Teplé ponatierame pripravenou nátierkou.
Ozdobíme plátkami reďkoviek a najemno nasekanej cibule.