Vianočné recepty

Išelské tortičky

150 g celozrnnej múky

100 g pohánkovej múky

70 g mletých ovsených vločiek

100 g hladkej múky (namiesto zmesi môžete použitý celých 420 g hladkej múky)

140 g práškového cukru

300 g Hery

80 g zmesi mletých vlašských orechov (alebo rôznych semienok)

4 polievkové lyžice kakaa (alebo karobu)

škorica
Krém:
250 g Hery

3 polievkové lyžice hrubej múky

1 / 4l vody alebo mlieka

2 polievkové lyžice práškového cukru

2 polievkové lyžice mletých vlašských orechov

 

Čokoláda:
160 g Hery

120 g práškového cukru

1 polievková lyžica kakaa

1 polievková lyžica solamylu

2 polievkové lyžice vody

polovičky vlašských orechov na ozdobu