Bezlepková diéta, Hlavné jedlá, Inšpirácie, Recepty

Grilovaný Hermelín s pikantnou fazuľkou

Na úžasnom hermelíne si môžete pochutiť vždy keď dostanete chuť. Pripravte sa na príjemnú chuť pikantnej fazuľky.

Suroviny

Hermelín (najlepšie Sedlčanský s brusnicovov omáčkou) 4 ks
červená fazuľa 2 plechovky
cibuľa 1 ks
cesnak 2 strúčiky
slanina 4 plátky
chilli červená paprička 1 ks
jarná cibuľka 1 ks
rajčiny 2 ks
soľ, korenie
olej 40 ml
brusnice
pažítka zväzok

Postup

V kastróle nahrejeme olej a pokrájanú cibuľu v ňom necháme zosklovatieť. Pridáme jemne nakrájaný cesnak, čili papričku a paradajky. Osolíme, primiešame fazuľu, jarnú cibuľku, brusnicovú omáčku a spoločne krátko podusíme.

Medzitým Hermelíny obtočíme plátkami šunky a zabalíme do alobalu. Grilujeme asi 6 minút z každej strany.
Hotovú fazuľu rozdelíme spolu s Hermelínmi na taniere a posypeme pažítkou.

Podávame s pečivom
Zdroj:http://www.apetitonline.cz/Autor: Eva Jarkovská