Nezaradené

Chrumkavá kuracinka na taliansky spôsob. Jednoduché a báječné.

Talianska kuchyňa je svetoznáma. Vyskúšajte tento jednoduchý recept, a pochváľte sa ním.

Suroviny

4 kuracie rezne bez kože
250g švajčiarsky syr, nakrájaný
250g šunka, nakrájaná na tenko
2 PL strúhaný parmezán
1 1/2 čl papriky
1/2 čl soli cesnaku
1/2 čl estragónu
1/2 čl sušenej bazalky
1 lyžica rozpusteného masla
1/3 šálky strúhanky

Postup

Položte kuracie prsia na panvici. Umiestnite švajčiarsky syr a plátky šunky na vrchole a zrolovať, zabezpečenie pomocou špáradlá ak je to nutné. V malej miske spojiť parmezánom, paprika, cesnak soľ, estragón, bazalka a strúhanku. Zmiešajte a ponoriť kumulatívne v zmesi na potiahnutie.

Pokvapkáme rozpusteným maslom a varíme na High v mikrovlnnej rúre po dobu 4 minút, alebo kým kurča prepečené a šťavy beh jasné.

zdroj:/recipeler.com/romano-chicken/