Suroviny
3 balenia želé cukríkov rôznych farieb
0,5 l kyslá smotana
1 šálka cukor pr.
1 ks banán
1 ks kiwi
1 ks pomaranč
1 ks jablko
1 bal. želatina
Postup
Želé je lepšie kúpiť v rôznych farbách, ako je červená, zelená a žltá. Potom je torta veľmi krásna. Želé nakrájajte na malé štvorčeky.
Ovocie očistite a rovnako ako želé nakrájajte na kocky.
Pripravte si želatinu podľa návodu. Zmiešajte smotanu s cukrom a pridajte do želatíny. Opäť všetko dobre premiešajte.
Formu opláchnite vodou,musí byť mokrá, neutierajte ju. Na dno dajte trochu zmesi smotany, cukru a želatíny, potom na to dajte vrstvu želé. Zas kyslú smotanu a na ňu vrstvu ovocia. Potom znova kyslú smotanou a potom striedavo vrstvy ovocia a želé. Vrstvy opakujeme. Dáme do chladničky. Vychladené pokrájame a ľubovoľne ozdobíme. Zdroj/http://www.liveinternet.ru/