Príprava je rýchla, jednoduchá a lacná. Pozrite si tento diétny recept. Môžete si ho dopriať aj počas diéty. Vhodná príloha je blanšírovaná brokolica.
Neuveriteľne voňavé a šťavnaté kuracie prsia s veľmi nezvyčajnou a jednoduchou náplňou. Tento pokrm neuškodí Vašej postave. Dodá pocit sýtosti a potešenia z jedla. Nakoniec správna výživa by mala byť chutná!
Suroviny
4 kuracie prsia
250 g konzervovanýé marhule alebo broskyne
100-150 g tvrdý syr
2 strúčiky cesnaku
2-3 PL nízkotučná kyslá smotana
soľ, korenie podľa chuti
Postup
Opláchnite mäso a odblaňte ho. Vyrežte z boku do pŕs kapsu a naplňte ju s marhuľami. Tri polovice marhúľ na filet sú akurát. Môžete posoliť a okoreniť.
Syr postrúhajte na jemnom strúhadle, pridajte kyslú smotanu a prelisovaný cesnak. Všetko dôkladne premiešajte a naplňte kapsu s marhuľami.
Dobre to poutlačajte a prepichnite špáradlami na zaistenie obsahu.
Do sklenej misy dajte olej a trochu vody . Plnené kapsy ukladajte otvorom nahor.
Pečieme asi 40 minút pri teplote 180 stupňov, kým pripravený. Dodávané horúce ryža alebo zeleniny. Dobrú chuť!
zdroj:/takprosto.cc/kak-prigotovit-sochnuyu-kurinuyu-grudku/