Príprava je veľmi jednoduchá a rýchla. Do šalátu môžete zakomponovať aj tvrdý syr – najlepšie ementálskeho typu s dierami.
Suroviny
Kuracie prsia bez kože 500 g
maslo 3-4 PL
cuketa alebo žltá tekvica 3 šálky
červená cibuľa 1 šálka
mini rajčinky 1 šálka
petržlenová vňať alebo nejaké iné bylinky
Postup
Na panvicu dáme maslo a keď je rozpálené, tak orestujeme na kocky nakrájané,posolené mäso.Miešame asi tak 5-10 minút.
Keď je hotové, vyberieme ho z panvice, odložíme nabok.
Na panvicu dáme na kocky nakrájanú cuketu,a červenú cibuľu nakrájanú na prúžky.
Miešame asi tak 5 minút.
Pridáme paradajky prekrojené na polky,miešame asi tak 3 minúty.
Vmiešame kuracie mäso a zvyšné maslo.
Naservírujeme na tanier,podľa chuti posypeme korením a čerstvým petržlenom alebo inou bylinkou.
Zdroj/doctoroz.com/