Dezerty, Dobré rady, Inšpirácie, Koláče, Recepty

Burizonová lahôdka ktorú pripravíte za 15 minút a už len čakáte kým sa zje.

Rýchle“nebíčko v papuľke“ si pripravíte veľmi rýchlo a jednoducho.

Suroviny

Čerstvé maslo 1 šálka
Grahamové sušienky 2 šálky
práškový cukor 2 šálky
krémové arašidové maslo 2 šálky
burizony 1 1/2 šálky
polosladká čokoláda 2 šálky

Postup

Do misky dáme práškový cukor a rozdrvené sušienky.
Pridáme 1 šálku arašidového masla. Pridáme roztopené maslo a dobre premiešame
Vymastíme formu, alebo dáme papier na pečenie.

Dobre zamiešanú zmes dáme do formy o rozmere 9x13cm. Dáme vychladiť tak na 15 minút.
Do mikrovlnky dáme roztopiť čokoládu, chvíľami premiešame, pridáme arašidové maslo a burizony. Premiešame.
Čokoládu vylejeme do formy na stuhnutú zmes a rozotrieme. Dáme znova stuhnúť do chladničky
/the-girl-who-ate-everything.com/