Tak toto je bomba.
Suroviny
Čerstvé jahody 1 kg
várová čokoláda 200 g
biela čokoláda 200 g
olej 4 PL
arašidové maslo alebo Nutela
čokoládové bonbóny podľa kusov jahôd
štvorčeky čokolády-tiež v počte jahôd
Postup
Umyte a osušte bobule.
Bielu čokoládu s dvoma lyžicami si roztopíme v kastróliku na sporáku alebo v mikrovlnej rúre.
Podobne si pripravíme i tmavú čokoládu.
Ponoríme každú jahodu v bielej čokoláde a necháme stáť na voskovanom papieri.
Keď je biela čokoláda stuhnutá ideme máčať do tmavej.
Ponoríme bobule v uhle 45 stupňov, takže vznikne biely trojuholník. Bobule by teraz mali mať na sebe “šaty”a “košele,” pod nimi.
Po stuhnutí čokolády ,natrieme vrch arašidovým maslom alebo Nutelou,aby nám držali na vrcholku bonbóny.Tiež dáme trocha masla aj na vrch bonbónov,aby sme mohli “prilepiť” aj štvorčeky čokolády.
Zdroj/worldkitchen.com/