Lákavý pohľad, vynikajúca vôňa a slinky sa zbiehajú a hlavne koláč ako má byť…
Suroviny
500g slanina
500g mleté mäso
200-300g huby/najlepšie čerstvé/
1-2ks cibuľa
soľ a korenie podľa chuti
olej na vysmážanie
Postup
Slaninu nakrájame na prúžky
Ak chcete nakrájať rovné prúžky, uložíme slaninu do mrazničky po dobu 30 minút – bude sa nám ľahko rezať na úhľadné plátky.
Plátky slaniny poukladáme podľa obrázka
Cibuľu nakrájame na drobno,popražíme,pridáme umyté nakrájané huby,podusíme.
pripravíme si mleté mäso
Vyprážané šampiňóny a cibuľu, dáme na stred mletého mäsa. Náplň sa dá obmieňať podľa svojej chute a fantázie.
Zrolované mleté mäso preložíme na naskladanú slaninu
Rolku starostlivo zabalíme do slaniny.
Pečieme 50 minút v rúre predhriatej na 200 stupňov.
…a tu je hotový výsledok,už sa slinky zbiehajú…
Dobrú chuť! Zdroj:http://supercook.ru/