Nezaradené

Báječná chuť a takmer žiadne tuky. Tieto kuracie kapsy si zaslúži vašu pozornosť!

Príprava je rýchla, jednoduchá a lacná. Pozrite si tento diétny recept. Môžete si ho dopriať aj počas diéty. Vhodná príloha je blanšírovaná brokolica.
Neuveriteľne voňavé a šťavnaté kuracie prsia s veľmi nezvyčajnou a jednoduchou náplňou. Tento pokrm neuškodí Vašej postave. Dodá pocit sýtosti a potešenia z jedla. Nakoniec správna výživa by mala byť chutná!

Suroviny

4 kuracie prsia
250 g konzervovanýé marhule alebo broskyne
100-150 g tvrdý syr
2 strúčiky cesnaku
2-3 PL nízkotučná kyslá smotana
soľ, korenie podľa chuti

Postup

Opláchnite mäso a odblaňte ho. Vyrežte z boku do pŕs kapsu a naplňte ju s marhuľami. Tri polovice marhúľ na filet sú akurát. Môžete posoliť a okoreniť.

Syr postrúhajte na jemnom strúhadle, pridajte kyslú smotanu a prelisovaný cesnak. Všetko dôkladne premiešajte a naplňte kapsu s marhuľami.

Dobre to poutlačajte a prepichnite špáradlami na zaistenie obsahu.

Do sklenej misy dajte olej a trochu vody . Plnené kapsy ukladajte otvorom nahor.


Pečieme asi 40 minút pri teplote 180 stupňov, kým pripravený. Dodávané horúce ryža alebo zeleniny. Dobrú chuť!

zdroj:/takprosto.cc/kak-prigotovit-sochnuyu-kurinuyu-grudku/