Recepty

Najlepšie najrýchlejšie talianske špagety „syr saláma“

Suroviny

1 sáčok špagiet
50 g olivového oleja
1 ks cibuľa
250 g salámy
100g strúhaného syra
Podľa chuti sol, korenie
kečup
paradajkový pretlak

Postup

Vo veľkom hrnci uvaríme klasickým spôsobom špagety (pridáme do vody soľ a trochu oleja, aby sa nepolepili).
Na panvici rozpálime tuk, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a orestujeme dozlata. Pridáme na menšie kúsky nakrájaný salámu, ochutíme soľou a korením, pridáme pretlak a kečup.

Keď máme uvarené špagety, pridáme ich do panvice s opraženou cibuľkou a salámou a premiešame. Pokiaľ je nutné, pridáme ešte kečup alebo pretlak.
Na tanieri vrch posypeme strúhaným syrom a podávame.