Talianska kuchyňa je svetoznáma. Vyskúšajte tento jednoduchý recept, a pochváľte sa ním.
Suroviny
4 kuracie rezne bez kože
250g švajčiarsky syr, nakrájaný
250g šunka, nakrájaná na tenko
2 PL strúhaný parmezán
1 1/2 čl papriky
1/2 čl soli cesnaku
1/2 čl estragónu
1/2 čl sušenej bazalky
1 lyžica rozpusteného masla
1/3 šálky strúhanky
Postup
Položte kuracie prsia na panvici. Umiestnite švajčiarsky syr a plátky šunky na vrchole a zrolovať, zabezpečenie pomocou špáradlá ak je to nutné. V malej miske spojiť parmezánom, paprika, cesnak soľ, estragón, bazalka a strúhanku. Zmiešajte a ponoriť kumulatívne v zmesi na potiahnutie.
Pokvapkáme rozpusteným maslom a varíme na High v mikrovlnnej rúre po dobu 4 minút, alebo kým kurča prepečené a šťavy beh jasné.