Grilovanie, Hlavné jedlá, Inšpirácie, Recepty

Počasie nepočasie, ide sa grilovať

Dnešné poobedie spočiatku vyzeralo sľubne. Prehánky sa očakávali, ale grilovať sa muselo. Dátum použiteľnosti mletého mäsa sa rýchlo priblížil ku dnešku. 🙂

Pripravil som si mäso na hamburgery, koreňovú zeleninu, cibuľu a cesnak a šup ho grilovať.

Suroviny

Hamburger
Hovadzie mleté mäso 500g
soľ
korenie

worchesterská omáčka
Zeleninová obloha
zeler koreň
mrkva
cibuľa biela
cibuľa červená
pór
zemiaky
ľadový šalát, šalát, …

Omáčka
horčica
majonéza

Postup

Mäso opláchite a zmiešajte podľa chuti so soľou, korením a worchesterskou omáčkou. Dajte do chladničky oddýchnuť si.
Do sklenej zapekacej misy dajte zeleninu, zakryte alobalom a šup na pomalé pečenie na 2 hodinky.

Omáčku pripravíte jednoducho zmiešaním horčice alebo kečupu s majonézou.

Výsledok ešte nie je ale tu je proces prípravy.