Slané torty

Kyjevské kuracie prsia

Toto jedlo poznám z jedného pubu, kde ho servírujú ako vyprážaný kurací rezeň, vyklepaný na tenučko, s výbornou cesnakovo-maslovou omáčkou na povrchu. Nedávno som v časopise našla lepšiu verziu, kde sú kuracie prsia touto zmesou rovno naplnené.
Šťavnaté mäsko, úžasná vôňa a chuť. Samozrejme, že sa s vami o ten receptík podelím.

 

Zdroj/http://veselapanvicka.sk/
autorka/Simonka

 

POTREBUJEME
ZÁKLADNÉ SUROVINY

kuracie prsia – 2 veľké,
maslo – 50 gramov,
cesnak – 1 veľký strúčik,
čerstvá petržlenová vňať – nasekaná – 2 PL,

NA OBAĽOVANIE A VYSMAŽENIE

vajíčko,
hladká múka,
strúhanka,
olej

NA DOCHUTENIE PODĽA SVOJEJ CHUTI

soľ

NA POMOC PRI VARENÍ

kúsok potravinárskej fólie alebo sáčku